Количка 0,00 лв.

Все още не сте добавили продукти във Вашата пазарска количка.

Добре дошли в онлайн магазина за професионална козметика Finolla.com

Zoya ™ - професионална грижа и лакове за нокти

Zoya ™, e стандарт за качество в професионалните лакове за нокти, елитна грижата за Вашите нокти и лаковете за нокти. Разработени и съзададени от професионалисти специално за Вас. Лаковете на Zoya са №1 в USA, а сега са представени на Вашето внимание от Finolla.com.

Марката е основана през 1986 г. от Zoya и Michael Reyzis. Те имат обща визия за предоставяне на безопасни процедури за здрави и красиви нокти, като еволюират от малък салон за маникюр и ноктопластика в СПА център, с акцент върху естествените нокти, грижа за кожата и алтернативни европейски, билкови лечения в за грижата за нокти.

Лаковете за нокти Zoya са част от големи (световно известни) модни ревюта в Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано - най-големите модни подиуми в света. Zoya е предпочитаната марка от топ дизайнери и е новият цвят на модата.

Лаковете за нокти Zoya не съдържат вредни (потенциално канцерогенни) съставки като толуол, формалдехид, дибутилфталат (DBP) и камфор. Zoya е първата компания, която премахва тези съставки от продуктите си, почти 12 години преди те да бъдат пречислени като опасни за здравето. Не само че лаковете Zoya са безопасни, дори и за бременни, но те са и най-дълготрайните лакове върху естествени нокти. Zoya наистина е "Здравословният Нов Цвят на Модата".