Количка 0,00 лв.

Все още не сте добавили продукти във Вашата пазарска количка.

Добре дошли в онлайн магазина за професионална козметика Finolla.com
Върни се на предната страница
Selective - стабилизиращ цвета спрей за коса без отмиване - On Care Tech - Color Block
Кликнете за увеличение

Selective - стабилизиращ цвета спрей за коса без отмиване - On Care Tech - Color Block

Бърз преглед:

Selective - On Care Tech - стабилизиращ цвета спрей без отмиване - Color Block - благодарение на скъпоценни и специфични активни съставки, съдържащи се в иновативните ONcare - Stabilflux, Hydraflux и Vitaflux, спрея има стабилизиращо, стилизиращо и защитно действие, което възстановява физиологичното рН на косата и поддържа интензивния и лъскав цвят с течение на времето.
Product code: SELECTIVE-00025

Наличност: Наличен

Цена: 20,00 лв.
OR

Допълнителна информация

Selective - стабилизиращ цвета спрей за коса без отмиване - On Care Tech - Color Block

Характеристики
Stabilflux - Активен комплекс, който предпазва цвета на косата с течение на времето, състоящ се от: витамин Е, мултифункционален UV филтър и специфичен защитни активни съставки за цвета на косата. Нейните скъпоценни компоненти защитават косата от екологични стресови фактори, добавят плътност, обем и устойчивост на цветовете на косата.
Hydraflux - натурална еластичност и хидратиращ ефект.
Vitaflux - Хидроалкохолен комплекс - състои се от екстракт от див кестен и растителни масла, които са богати на провитамин А, витамин B5, E и H, незаменими мастни киселини, омега 3 и omega 6. Благоприятства процеса на регенерация на клетките и предпазва скалпа от лющене на кожата. Неутрализира свободните радикали. Предотвратява стареенето, благодарение на антиоксидантното си действие.
Protectflux -Протеинов комплекс с различно молекулно тегло, съставен е от пшенични микро-протеини, оризови протеини и кератинови аминокиселини.

Други активни съставки: силиконови агенти, Polyquaternium-6.

Указания за употреба
Разклатете добре преди употреба, докато се получи хомогенна течност и след това впръскайте равномерно върху чиста, подсушена с кърпа или суха коса. Срешете с гребен, за по-добро разпределение и стилизирайте без изплакване.

Опаковка: 250 мл.

Изкажете вашето мнение

Тагове

Популярни тагове за продукта или серията

Използвайте интервал между ключовите думи. За цели фрази ползвайте единични кавички!