Количка 0,00 лв.

Все още не сте добавили продукти във Вашата пазарска количка.

Добре дошли в онлайн магазина за професионална козметика Finolla.com
Върни се на предната страница
Selective - стабилизиращ цвета балсам за коса - On Care Tech - Color Block
Кликнете за увеличение

Selective - стабилизиращ цвета балсам за коса - On Care Tech - Color Block

Бърз преглед:

Selective - On Care Tech - стабилизиращ цвета балсам - Color Block - балсам за след техническа обработка на косата. Благодарение на скъпоценните и специфични активни съставки, съдържащи се в иновативните Oncare - Stabilflux, Hydraflux и Vitaflux, и уникална микроемулсия силикон, балсама придава ребалансиращо, стилизиращо и антиоксидантно действие и защитава пигментите и цвета на косата, за по-дълго време.
Product code: SELECTIVE-00024

Наличност: Наличен

Цена: 21,00 лв.

* Задължителни полета

Цена: 21,00 лв.

Допълнителна информация

Selective - стабилизиращ цвета балсам за коса - On Care Tech - Color Block

Балсама за боядисана коса оставя косата защитена, лъскава и пълна с живот.

Характеристики
Ceraflux - Концентриран липиден комплекс, който притежава уникални реструктуриращи и балансиращи възможности. Състои се от: серамиди, холестерол, свободни мастни киселини и Phytosphingosine, липидни основни компоненти на кожата.
Vitaflux - Хидроалкохолен комплекс - състои се от екстракт от див кестен и растителни масла, които са богати на провитамин А, витамин B5, E и H, незаменими мастни киселини, омега 3 и omega 6. Благоприятства процеса на регенерация на клетките и предпазва скалпа от лющене на кожата. Неутрализира свободните радикали. Предотвратява стареенето, благодарение на антиоксидантното си действие.
Protectflux -Протеинов комплекс с различно молекулно тегло, съставен е от пшенични микро-протеини, оризови протеини и кератинови аминокиселини.

Други активни съставки: Силиконов микроемулсия.

Указания за употреба
Нанесете върху чиста, подсушена с кърпа коса. Срешете за по-равномерно разпределение. Оставете в продължение на 2-3 минути, изплакнете обилно и стилизирайте косата.

Експертни съвети
Оставете в само за минутка, ако се прилага прясно боядисана коса тъй като косата по това време е по-уязвима откъм въздействие.

Опаковка: 200 мл и 750 мл.

Изкажете вашето мнение

Тагове

Популярни тагове за продукта или серията

Използвайте интервал между ключовите думи. За цели фрази ползвайте единични кавички!