Количка 0,00 лв.

Все още не сте добавили продукти във Вашата пазарска количка.

Добре дошли в онлайн магазина за професионална козметика Finolla.com

Revive – българска козметика с екстракт от охлюви

Продуктите на Revive са извлечени от висококачествени природни продукти, които отговорят на Вашите нужди, за да накарат кожата Ви да се чувства добре. 

Natural Garden Ltd. е българска компания, с основна дейност обработка на екстракт от охлюви. Компанията внимателно подбира природни ресурси, използвани за производството на продукти от серията REVIVE SNAILS EXTRACT®. Всички продукти са успешно стандартизирани за различните линии за производство и упражняват безкомпромисен контрол на качеството, съобразен с последните европейски норми и изисквания.

Българската компанията непрекъснато разширява своята продуктова гама и предлага крем за лице, лосион за тяло, маска за коса, крем за ръце, както и продукти за защита от слънцето. 

Фермата за охлюви на компанията се намира в Южна България, в региона на град Пловдив. Екологично чист район, богат на зеленина и растителност, без индустриално производство.

През 2008 година, компанията закупува репродуктори от вида Helix Aspersa и изгражда зала за репродукция (за снасяне) и паркове за угояване.

Създадените паркове са за специално отглеждане на охлювите, от които се извлича екстракта.

В онлайн магазина, Finolla.com се предлагат само подбрани професионални и чисто натурални продукти, които са изтествани и на доказани марки в национален и световен мащаб.