Количка 0,00 лв.

Все още не сте добавили продукти във Вашата пазарска количка.

Добре дошли в онлайн магазина за професионална козметика Finolla.com

Revitol– натурална грижа за кожата

Компанията е основана през 2002 г. и е признато име и бранд за здраве и красота. Revitol е горд член на асоциацията Natural Products и е посветена на предоставяне на безопасни и ефективни продукти, които помагат на хората да намерят решение на проблеми с кожата си.

Отдадеността на Revitol към осигуряване на премиум - качество продукти за кожата и козметични изделия им дава предимство в областта на изследванията и развитието на иновативни продукти за грижа за кожата и тялото. Чрез комбиниране на най-новите открития в науката за хранителни и натурални добавки и чрез използване на най-добрите съставки, доставени от цял свят, Revitol непрекъснато се изправя пред предизвикателството за доставяне на продукти на своите потребителите, които са ненадминати по качество и стойност.

През последните 10 години, Revitol въведе широка гама от продукти за грижа за кожата както за мъже така и за жени. Тези продукти включват различни иновативни лосиони и кремове.

Продуктите са клинично тествани и се доставят директно от Канада.

Във Finolla.com се предлага към момента единствено крем против стрии на Revitol. За повече информация или продукти на серията, моля свържете се с нас.