Количка 0,00 лв.

Все още не сте добавили продукти във Вашата пазарска количка.

Добре дошли в онлайн магазина за професионална козметика Finolla.com

Рекламация и връщане на продукти

Продуктите които се предлагат от Finolla.com са напълно оригинални и внесени директно от официален представител на производителя или от самия производител. Все пак, ако нещо се съмявате в оригиналността на стоката и/или сте получили нещо, което не отговаря на опаковката и представянето на продукта, не се колебайте да се свържете с нас на адрес info@finolla.com или от контактната ни форма в сайта. 

Продуктите имат 24-месечен гаранционен срок. Продавачът е отговорен за всички дефекти до получаване на стоката от клиента или по време на гаранционния период. Това не се отнася за дефекти, причинени от клиента в следствие от неправилно, или грубо боравене с продукта. Моля свържете се с нас, за да Ви дадем информация как да ни изпратите продуктите обратно и да удостоверим Вашата покупка от Finolla.com.

При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от Вас стойност на стоката.

Finolla