Количка 0,00 лв.

Все още не сте добавили продукти във Вашата пазарска количка.

Добре дошли в онлайн магазина за професионална козметика Finolla.com
Върни се на предната страница
Selective - подхранващ и минерализиращ серум за увредена коса - On Care Nutrition - Mineral Infuse
Кликнете за увеличение

Selective - подхранващ и минерализиращ серум за увредена коса - On Care Nutrition - Mineral Infuse

Бърз преглед:

Selective - On Care Nutrition- подхранващ и минерализиращ серум за увредена коса - Mineral Infuse - преструктуриращ и подхранващ серум за регенерация на увредена коса. Благодарение на специфични активни съставки, съдържащи се в иновативни ONcare технологии Mineralflux и Vitaflux, серума има мигновено минерализиращо и подхранващо действие, регенерира суха или изтощена коса, като я прави пълна с гъстота, обем, а в същото време управляема и лъскава.
Product code: SELECTIVE-00034

Наличност: Наличен

Цена: 37,00 лв.
OR

Допълнителна информация

Selective - подхранващ и минерализиращ серум за увредена коса - On Care Nutrition - Mineral Infuse

Характеристики
Mineralflux - Комплекс от минерали, образувани от цинк, магнезий, мед, желязо и силиций, които са свързани с полипептид субстрат. Минералите играят основна роля в много химични реакции и са жизнено важни за доброто състояние на организма, който не може да ги синтезира.
Всеки минерал, включен в специфичния биохимичен процес, спомага за възстановяване на структурния баланс, необходим за благосъстоянието на косата.
Mineralflux създава структура, способна да задържа влагата в косата чрез насърчаване на максимално взаимодействие на важни минерали, идентифицира повредени части от косата и селективно, освобождава лечителни минерали.
Vitaflux - Хидроалкохолен комплекс състоящ се от екстракт от див кестен и растителни масла, богати на провитамин А, витамин B5, E и H, незаменими мастни киселини, омега 3 и omega 6. Това благоприятства процеса на обновяването на клетките, подобрява кератинизацията, предпазва скалпа от на лющене на кожата и неутрализира свободните радикали. Предотвратява стареенето, благодарение на антиоксидантното си действие.

Други активни съставки: млечна киселина.

Указания за употреба
Нанесете върху чиста, подсушена с кърпа коса. Срешете, за да се разпространи серума по-добре. Без да оставяте да престои, изплакнете обилно и стилизирайте.

Експертни съвети
Използвайте за много суха и изтощена коса като не изплаквате серума, за да добавите гъстота и да направите косата по-устойчива. Нанесете върху чиста, подсушена с кърпа коса и стилизирайте, без изплакване.

Опаковка: 10х10 мл.

Изкажете вашето мнение

Тагове

Популярни тагове за продукта или серията

Използвайте интервал между ключовите думи. За цели фрази ползвайте единични кавички!