Количка 0,00 лв.

Все още не сте добавили продукти във Вашата пазарска количка.

Добре дошли в онлайн магазина за професионална козметика Finolla.com
Върни се на предната страница
Selective - мляко за изглаждане на кутикулата - On Care Nutrition - Smooth Beauty Milk
Кликнете за увеличение

Selective - мляко за изглаждане на кутикулата - On Care Nutrition - Smooth Beauty Milk

Бърз преглед:

Selective - On Care Nutrition- мляко за изглаждане на кутикулата - Smooth Beauty Milk - подхранващо мляко за къдрава или непокорна коса. Благодарение на своята формула ONcare и активни съставки Ceraflux, Athermicflux и Protectflux маслото има изглаждащо действие като прави косата гладка и лесна за стилизация, разресване, докато същевременно я подхранва и защитава. Пази косата здрава и пълна с живот.
Product code: SELECTIVE-00038

Наличност: Наличен

Цена: 22,50 лв.
OR

Допълнителна информация

Selective - мляко за изглаждане на кутикулата - On Care Nutrition - Smooth Beauty Milk

Характеристики:
Ceraflux - Концентриран липиден комплекс с уникални преструктуриращи и балансиращи възможности, състоящи се от: серамиди, холестерол, свободни мастни киселини и Phytosphingosine.
Благодарение на кумулативния ефект от неговите компоненти, ceraflux, възстановява здравината и устойчивостта на косата, повторното свързване на кератинови вериги и възстановяване на единството на епидермиса.
Athermicflux - Горещата стилизация може да доведе до отслабване на косъма в резултат на пречупване. Тази формула защитава структурата на косата от топлина по време на миене, изсушаване със сешоар или използване на преса за изправяне на косата.
Protectflux - Ефикасен UV защитен филтър способен ефективно и ефикасно да предотврати щети, причинени от излагане на косата на слънчеви лъчи.UV лъчите предизвикат пречупване на химичните връзки в косъма, което прави косата трудна за сресване, груба и податлива на скъсване.

Други активни съставки: силиконови агенти, PEG/PPG-18/18 диметикон.

Указания за употреба
Нанесете върху чиста и влажна коса. Срешете за равномерно разпространение и стилизирайте без изплакване. Също така препоръчваме да използвате малко количество върху суха коса, преди да използвате уреди за изправяне на косата(преса).

Експертни съвети
Изчакайте 2 минути преди сушене, за благоприятстване усвояването на маслото и подобряване на нейното действие.

Опаковка: 250 мл.

Изкажете вашето мнение

Тагове

Популярни тагове за продукта или серията

Използвайте интервал между ключовите думи. За цели фрази ползвайте единични кавички!