Количка 0,00 лв.

Все още не сте добавили продукти във Вашата пазарска количка.

Добре дошли в онлайн магазина за професионална козметика Finolla.com
Върни се на предната страница
Selective - лосион стимулиращ растежа против косопад - On Care Scalp Specifics - Stimulate Lotion
Кликнете за увеличение

Selective - лосион стимулиращ растежа против косопад - On Care Scalp Specifics - Stimulate Lotion

Бърз преглед:

Selective - On Care Scalp Specifics - лосион стимулиращ растежа против косопад - Stimulate Lotion - стимулиращ лосион, който помага в борбата с косопада. Съдържа активни съставки и технологии Stimulflux ONcare и Defenseflux, които ребалансират физиологичните процеси и подобрява микроциркулацията, борбата срещу косопад и укрепване на структурата на отслабената коса. Вдъхва живот на коса от корените, като благоприятства за общия здравословен ефект за цялата коса.
Product code: SELECTIVE-00047

Наличност: Наличен

Цена: 42,50 лв.
OR

Допълнителна информация

Selective - лосион стимулиращ растежа против косопад - On Care Scalp Specifics - Stimulate Lotion

Характеристики
Stimulflux - Комплекс, съдържащ главно три компонента: vitaminized matrikina, апигенин и олеанова киселина. Това са важни елементи, които са активни в областта на противодействието на процеса на стареене на косата и предотвратяват косопада. Могат да забавят процеса на стареене и да запазят косата в анагеновата фаза, в полза на стабилизиране на дермалната папила и увеличаване на сцеплението между дермална папила и космения фоликул, чрез увеличаване на химическия обмен, което има положително въздействие върху качеството и продължителността на фазата на растеж на косата.
Трите компонента действат в унисон, за да се противодействат на основните причини за косопад: намаляване на притока на кръв, атрофия на фоликула и застаряването на фоликула.
Defenseflux - Балансиран комплекс, съдържащ физически активни и ефективни елементи, които служат за протекция и опазване на скалпа от външни агенти, като вятър, вредни UV лъчи, слънце, температурни промени и химико-физически стрес, които променят физиологично равновесие.

Други активни съставки: ментил лактат, евкалиптол, токоферил никотинат, витамин С.

Указания за употреба
Нанесете съдържанието на една доза равномерно върху чист скалп (не е задължително да е след измиване) и масажирайте. Продължете със стилизацията без изплакване.

Опаковка: 12 х 6 мл.

Изкажете вашето мнение

Тагове

Популярни тагове за продукта или серията

Използвайте интервал между ключовите думи. За цели фрази ползвайте единични кавички!