Количка 0,00 лв.

Все още не сте добавили продукти във Вашата пазарска количка.

Добре дошли в онлайн магазина за професионална козметика Finolla.com
Върни се на предната страница
Selective - интензивен лосион стимулиращ растежа против косопад - On Care Scalp Specifics - Stimulate Intensive Lotion
Кликнете за увеличение

Selective - интензивен лосион стимулиращ растежа против косопад - On Care Scalp Specifics - Stimulate Intensive Lotion

Бърз преглед:

Selective - On Care Scalp Specifics - интензивен лосион стимулиращ растежа против косопад - Stimulate Intensive Lotion - интензивен стимулиращ лосион, който помага в борбата с косопада. Съдържа активни съставки и иновативни технологии Stimulflux ONcare и Defenseflux, които ребалансират физиологичните процеси, стимулират клетъчния метаболизъм и подобряват микроциркулацията, като се гарантират пълно действие за съживяване и защита на косата и скалпа. Бори се срещу атрофия и застаряването на луковицата на косъма, укрепване на структурата на отслабената коса.
Product code: SELECTIVE-00048

Наличност: Наличен

Цена: 47,00 лв.
OR

Допълнителна информация

Selective - интензивен лосион стимулиращ растежа против косопад - On Care Scalp Specifics - Stimulate Intensive Lotion

Характеристики
Stimulflux - Комплекс, съдържащ главно три компонента: vitaminized matrikina, олеанова киселина и апигенин. Важни елементи, активни в областта на противодействието на процеса на стареене на косата и в същото време предотвратяват косопада. Могат да забавят процеса на стареене на косата и да я запазят в анагеновата фаза. Работят за стабилизиране на дермалната папила и увеличават сцеплението между дермална папила и космения фоликул, чрез увеличаване на химическия обмен, което има положително действие върху качеството и продължителността на фазата на растеж на косата.
Трите компонента действат в синхрон, за да се противодействат на основните причини за косопад: намаляване на притока на кръв, атрофия на фоликула и застаряването на фоликула.
Defenseflux - Балансиран комплекс, съдържащ физически активни и ефективни елементи, които служат за протекция и опазване на скалпа от външни агенти, като вятър, вредни UV лъчи, слънце, температурни промени и химико-физически стрес, които променят физиологично равновесие.

Други активни съставки: Ментилов лактат, Tocopheryl никотинат, витамин C, Хидроалкохолен растителен екстракт.

Указания за употреба
Нанесете съдържанието на една доза равномерно върху чист скалп (не е задължително да е след измиване) и масажирайте с ръце. Продължете със стилизацията без изплакване.

Опаковка: 8 х 8 мл.

Изкажете вашето мнение

Тагове

Популярни тагове за продукта или серията

Използвайте интервал между ключовите думи. За цели фрази ползвайте единични кавички!