Количка 0,00 лв.

Все още не сте добавили продукти във Вашата пазарска количка.

Добре дошли в онлайн магазина за професионална козметика Finolla.com

Indola - Exclusively Professional

Професионалната козметика от Indola е създадена за употреба в салони за красота, като продуктите разгръщат безкрайни възможности за импровизация.

Един от най-отличителните белези на марката Indola, е че продуктите на бранда се предлагат на дребни и средни салони за красота и фризьорски салони, като са позиционирани като висококачествени продукти на достъпни цени. Продуктите на марката Indola, екслусивно предлагани за професионални цели, са лесни за употреба и посволяват на потребители и професионалисти да използват по-достъпни продукти на конкурентно способни цени, но в същото време запазвайки високото си качество качеството им. Продуктите за коса на Indola са една необходимост за дома.

Компанията Indola е основана през 1929 в Холандия. Още в самото си начало тя се основава на тесните взаимоотношения със стилисти и коафьори, като следва техните желания и препоръки, като непрекъсното подобрява своите продукти и разширява своята гама. Колекцията Indola Professional, в своята същност, съдържа продукти и продуктови групи за професионална грижа и терапия на коса, както и за оцветяване и тониране, стилизация и къдрене.

През 2004, Henkel придобива INDOLA, включително и серията Profession, ключова марка в порфолиото на тази компания. INDOLA днес е конгломерат на най-новите продуктови технологии, лабораторни иновации и успешен маркетинг в световно равнище.

Всички продукти са разработени съгласно най-високите стандарти за качество на компанията Henkel.

В онлайн магазинът Finolla.com се предлагат единственон продуктите от серията Indola Profession.