Количка 0,00 лв.

Все още не сте добавили продукти във Вашата пазарска количка.

Добре дошли в онлайн магазина за професионална козметика Finolla.com
Върни се на предната страница
Selective - флуид за изглаждане на кутикулата с масло от жожоба - On Care Nutrition - Instant Touch
Кликнете за увеличение

Selective - флуид за изглаждане на кутикулата с масло от жожоба - On Care Nutrition - Instant Touch

Бърз преглед:

Selective - On Care Nutrition- флуид за изглаждане на кутикулата с масло от жожоба - Instant Touch - флуид за възстановяване и изглаждане на повърхността на кутикулата. Съдържа специална формула и иновативни ONcare технологии Ceraflux, Athermicflux и Protectflux, за изглаждане, уплътняване и защитно действие върху кутикуловата повърхност, правейки косата здрава и пълен с живот. Косата става по-лесна за разресване, копринено гладка на допир, управляема и лъскава. Особено подходящи за лечение на цъфтящи краища.
Product code: SELECTIVE-00039

Наличност: Наличен

Цена: 24,00 лв.
OR

Допълнителна информация

Selective - флуид за изглаждане на кутикулата с масло от жожоба - On Care Nutrition - Instant Touch

Характеристики

Protectflux - Ефикасен UV филтър способен ефективно и ефикасно да предотврати щети, причинени от излагане на косата на слънчеви лъчи. UV лъчите, предизвикат пречупване на химичните връзки в косъма, което прави косата трудна за разресване, груба и податлива на скъсване.
Ceraflux - Концентриран липиден комплекс, с уникални реструктуриращи и балансиращи възможности, състоящи се от: серамиди, холестерол, свободни мастни киселини и Phytosphingosine.
Благодарение на кумулативния ефект от неговите компоненти, ceraflux, възстановява здравината и устойчивостта на косъма, повторното свързване на кератинови вериги и възстановяване на единството на епидермиса.
Athermicflux - Горещата стилизация може да доведе до отслабване на косъма в резултат на пречупване и изтъняване. Тази формула защитава структурата на косата от топлина по време на миене, изсушаване със сешоар или използване на уреди за изправяне на косата - преса, маша и пр.

Други активни съставки: Масло от жожоба.

Указания за употреба
Нанесете само няколко капки върху чиста, подсушена с кърпа или суха коса. Прерови да благоприятстват равномерно разпределение и прическа без изплакване.

Експертни съвети
Използвайте заедно с гладка красота мляко, преди да използвате преса за коса за по-добра защита.

Опаковка: 50 мл.

Изкажете вашето мнение

Тагове

Популярни тагове за продукта или серията

Използвайте интервал между ключовите думи. За цели фрази ползвайте единични кавички!