Количка 0,00 лв.

Все още не сте добавили продукти във Вашата пазарска количка.

Добре дошли в онлайн магазина за професионална козметика Finolla.com

Les Complexes Biotechniques LCBio

Професионалната козметична марка Les Complexes Biotechniques (създадена във Франция) се използва успешно в 36 страни по целия свят вече повече от 30 години. Основните партньори са центрове за красота във круизните кораби," Щайнер "(САЩ), козметични салони и клиники във Великобритания , Франция, Близкия изток, Русия и т.н. и разбира се от водещата Beauty Academy в Малайзия. Les Complexes Biotechniques използва уникални формули, разработени от естествени съставки, извлечени от океаните и растенията, като се съчетават с най-новите открития на науката и научните изследвания.

С 30 годишния си опит Les Complexes Biotechniques - е изключително прецизна алхимия на активни съставки извлечени от водата, земята и растенията. 

Изискванията за качеството на Les Complexes Biotechniques, сами по себе си налагат безкомпромисна селекция на активни съставки, използвани в своите формули. Всички продукти на марката са плод на дълготрайни физико-химични тестове в собствената им производствена база, дерматологично тествани от независима лаборатория.

Finolla.com предлага богата набор от продуктовата гама на френската марка.