Количка 0,00 лв.

Все още не сте добавили продукти във Вашата пазарска количка.

Добре дошли в онлайн магазина за професионална козметика Finolla.com
Върни се на предната страница
Schwarzkopf - активиращи ампули - [3D] Mension
Кликнете за увеличение

Schwarzkopf - активиращи ампули - [3D] Mension

Бърз преглед:

Schwarzkopf [3D] Mension - активиращи ампули - увеличават растежа на косата и ефективно подобряват гъстотата й. Съдържат високо ефективна концентрация на 3 ключови съставки - пантенол, таурин и карнитин. Комбинират работата в косата, скалпа и корените да увеличат производството на фактори, афектиращи растежа и предоставят подхранващи съставки във фоликулата на косъма подобрявайки естествения растеж и гъстота на косата.
Product code: SCHWARZKOPF-00141

Наличност: Наличен

Цена: 81,00 лв.
OR

Допълнителна информация

Schwarzkopf - активиращи ампули - [3D] Mension

Насърчава растежа на косата и спомага на косата да си възвърне плътността. Високоефективен концентрат, който помага за възстановяване на жизнеността.

Съдържа висока концентрация на трите основни съставки - Пантенол, таурин и карнитин - формулата работи за увеличаване на производителността на косата и корените и стимулира растежа. Корените са стимулирани и захранени, като в същото време серума влива незабавно подхранващи вещества в космените фоликули. Увеличава плътността на косата и заздравява косата.

Почистете мястото с активиращия шампоан, и след това нанесете няколко капки върху скалпа и масажирайте по цялата площ. Оставете да подейства, и стилизирайте както обикновно.

Първото измерение: пантенол осигурява влага за косата
Второто измерение: таурин укрепва скалпа
Третото измерение: карнитин стимулира и активира корените на косата

Продуктите на Schwarzkopf са в процес на подмяна на опаковките до изчерпване на количествата. Продукти с нови опаковки ще са налични от септември 2014.

Изкажете вашето мнение

Тагове

Популярни тагове за продукта или серията

Използвайте интервал между ключовите думи. За цели фрази ползвайте единични кавички!