Количка 0,00 лв.

Все още не сте добавили продукти във Вашата пазарска количка.

Добре дошли в онлайн магазина за професионална козметика Finolla.com

За Finolla.com

Проектът Finolla.com стартира през лятото на 2013г. Нашата мисия е да доставим на българския потребител висококачествена козметика на достъпна цена. Нашите консултанти имат дългогодишен опит в продажбите на професионална козметика и са готови да Ви консултират във всеки един момент.

Finolla.com стартира с марките Schwartkopf, Indola, Selective и Hantesis с цялата гама на техните продукти за професионална грижа за косата. С течение на времето ние разбрахме, че всяка дама има нужда не само от грижа за косата, но и от цялостна грижа за нейния външен вид.

Така, Finolla.com, реши да Ви представи и изключително висококачествените продукти на Bomb Cosmetics, Body Drench и Collin, както и още много добавяни ежедневно.

Лаковете за нокти ZOYA, придобили изключителна популярност в САЩ, може да закупите и чрез Finolla.com.

Finolla.com не забравя, че и господата се нуждаят от висококачествени продукти за коса и тяло. Открийте мъжките серии, които ще задоволят Вашите най- високи изисквания за качество.

В допълнение на продуктите, които предлагаме в нашият онлайн магазин, ние ще се стремим да допълваме нашия блог с интересни статии, съвети и трендове свързани с козметиката и грижата за лице, коса и тяло.

Нашите продукти са с 100% гарантирано качество и автентичност.

Finolla.com продава единствено и само оригинални и автентични продукти. Finolla.com закупува продуктите единствено и само от надеждни, официални вносители на марките и доставчици, които взимат своята стока или директно от производителя, или от официален дистрибутор.
Ние проверяваме всеки един продукт за качество преди да изпратим поръчката до клиента и имаме стриктна политика спрямо контрабандни и неавтентични стоки.

Цел и визия

Най-важното за нас са клиентите на Finolla.com.
Ние държим нашите клиенти да са винаги доволни и да не останат разочаровани от своя избор.
Затова и нашият екип е на Ваше разположение - за да Ви помогне да изберете най- точния продукт за Вас.
 
Ние сме отдадени на каузата да Ви предложим висококачествени продукти на атрактивни и конкурентноспособни цени.  Ако търсите нов продукт на пазара предлаган от някоя от марките които са представени във Finolla.com, не сте сигурни дали ще направите правилния избор за Вашата поръчка, или просто искате да се свържете с нас за съвет или мнение за продукт, не се колебайте да ни потърсите на 0893 34 32 30 или на info@finolla.com.

Какво ни прави различни от останалите онлайн магазини?

  • ПРОДУКТОВА ГАМА: Ние предлагаме професионални продукти от водещи марки за грижа за коса, тяло, нокти и лице. Нашата продуктова гама се обогатява непрекъснато и ще добавяме и в бъдеще все повече нови продукти, които да удовлетворят всяко желание на клиента.
  • МАРКИ: Продуктите които предлагаме са професионални серии на водещи марки в козметиката, признати в цял свят.
  • ДОВЕРИЕ: Ние ще Ви доставим единствено висококачествени продукти от доказани марки. Работим изключително с официални дистрибутори или производители на продуктите
  • ОБСЛУЖВАНЕ: Вие ще получите отговор на въпросите си, съвет или насока, както в магазин за козметика, но без чакането на опашка!

Finolla